Hyra stuga i UllaredUllared är en tätort i Falkenberg som är välbesökt både sommar och vinter. Det finns gott om boenden oavsett om man rester i små eller stora sällskap, och alternativ som passar för både stora och mindre plånböcker. För den som åkt långväga främst för att shoppa kan det vara en god idé att hyra en stuga för att få tillräckligt med plats. Hyr i det populära varuhusets egna stugby eller någonstans utanför, där det finns många fina campingar att välja mellan.
visa mer …

Att göra här

Ullared förknippas förmodligen mest med shopping i det stora varuhuset men även om dom flesta kommer hit just för att shoppa så finns många andra saker man kan göra. Både sevärdheter och upplevelser finns att tillgå för den som vill passa på att utforska närområdet vid sitt besök i staden.

Öströö fårfarm ligger i ett naturskönt område strax utanför Ullared och erbjuder aktiviteter som till exempel en spännande lammsafari där gårdens vallhundar jobbar hårt, eller möjligheten att hälsa på dom unika korna av rasen Highland Cattle. På farmen finns även gårdsbutik med lokalproducerade varor, ett slakteri och en hantverksateljé. Påbörja eller avsluta besöket i ett mysigt café i närheten av hagen, där lammen skuttar runt.

Höghöjdsbanan Ullared ligger i Gekåsbyn och är en rolig och spännande aktivitet som passar för både vuxna och barn. Banan är uppdelad i olika svårighetsgrader och här får man balansera på linor, klättra i nät och svinga sig i lianer bland trädkronorna.

Gekås Ullared är ett av Sveriges absolut största köpcenter. Här finns allt mellan himmel och jord till billiga priser och folk åker land och rike runt för att besöka varuhuset, som också är känt från TV. Avsätt minst en dag eller gärna två för att strosa runt i varuhuset, som förutom shopping även erbjuder mat, bar och andra aktiviteter.
Stugor i Ullared uthyres