Hyra stuga i HalmstadHalmstad är bland annat känt för sina stränder, sin golf och sina spaupplevelser. Främst är staden välbesökt sommartid, men här finns även flertalet evenemang (bland annat en stor marknad) kring jul. Halmstad är ganska litet, och lite mer glesbebyggda områden finns förhållandevis nära centrum. Således kan det gå att hitta stugor med promenadavstånd till mycket av det ni planerar att göra i staden.
visa mer …

Se och göra i Halmstad

Tylösand

Tylösand Strand är en av Sveriges mest kända stränder. Egentligen är det ett antal stränder där som ligger efter varandra, och just Tylösand har ryktet om sig att vara för de yngre. Barnfamiljer och äldre väljer ofta en plats lite längre bort.

Tylösand passar den som vill ha musik, sport och After Beach. Stranden är väldigt lång och välbesökt – räkna med att det kommer vara mycket folk här.

Galgberget

Galgberget är ett måste att se för den som ska hyra stuga i Halmstad. Härifrån får du en mycket vacker utsikt över staden. På vägen upp går du på vackra stigar i bokskogen, tills du bland annat når Hallandsgården. Här kan du dricka kaffe, äta våfflor och lära dig om gårdens historia. Populärt är också att ta med sig egen fika och slå sig ned på toppen av berget.

Halmstad Arena Skatepark

Ska ni hyra stuga med familjen? I sådana fall kan det vara populärt, både hos yngre och lite äldre, att åka skateboard, inlines eller kickbike. I Halmstad finns Arena Skatepark, en streetpark med rails, trappor och hopp.

Mjellby Konstmuseum

Mjellby Konstmuseum ligger en bit utanför Halmstad. Här finns en stor, permanent utställning om Halmstadsgruppen, men också ett antal tillfälliga utställningar varje år. Innan du åker hit – ta en titt på deras hemsida för att se vilka utställningar ni kan se. På hemsidan finns möjlighet att boka guidade turer.
Stugor i Halmsrtad uthyres