Hyra stuga i VisbyVisby är förmodligen en av Sveriges mest besökta semesterorter, och det med all rätt. Här möts man av utlandskänsla med vita sandstränder och gemytlig stadskärna. Att hyra stuga i Visby är ett bra alternativ av många anledningar – man får ett bekvämt och flexibelt boende och man kan lika väl njuta en hel dag hemma i stugan som av ett fartfyllt äventyr och många sevärdheter ute på stan.
visa mer …

Vanliga turistmål i Visby

I Visby vimlar det av barer och restauranger för den som bara vill sitta och titta på folk och ha en lugn stund men det finns även mycket annat att både se och göra. Ringmuren är ett landmärke för staden, och att spendera en dag på stranden är givet. För den som gillar kultur och historia har staden även sådant att erbjuda på flera olika ställen.

Vandra runt ringmuren

Ringmuren runt Visby innerstad är 3,6 kilometer lång och för många som semestrar här är den ett självklart besöksmål. Muren började byggas redan på 1100-talet och inger en medeltida känsla. Den är även en stor del till att Visby utsetts till världsarvsstad och även om den syns från alla stadens hörn och kanter är det trevligt med ett besök på nära håll.

Sola på Kallis

Kallbadhuset, eller Kallis som det också kallas, är en lyxig beachklubb för den som gillar att sola med stil. Med vit sand, utsikt över havet och vajande palmer över huvudet är känslan minst sagt utomlandslik. Här finns stora solsängar att hyra och under sommaren håller många musikevenemang och andra nöjen till på Kallis.

Botaniska trädgården

Visbys botaniska trädgård inrymmer över 2 000 olika arter av buskar, träd och växter från hela jorden. Tack vare ringmuren och höjden på andra sidan skapas ett exotiskt klimat här. Strosa bland färgsprakande växter och rinnande vatten, trädgården är definitivt värd ett besök.
Stugor i Visby uthyres