Hyra stuga i KalmarKalmar ligger vackert beläget intill den småländska kusten och binder samman med Öland via Ölandsbron. Staden lockar många svenska turister, framförallt under sommarhalvåret då många föredrar att bo i stuga. I Kalmar finns gott om möjligheter för den som vill hyra en stuga som semesterboende, och staden bjuder även på mycket roligt att göra. Sightseeing i båt och Kalmar slott är två populära göromål för turister som kommer hit.
visa mer …

Att tänka på när du ska hyra stuga

För att få ut så mycket som möjligt av sitt semesterboende finns det mycket man kan göra redan innan man genomför en bokning. Fundera över vilka fördelar som finns med att hyra en stuga en bit ifrån alla andra turister, och se till att jämföra flera olika.

Se över avtalet

Innan man skriver på ett hyresavtal ska man alltid läsa igenom det ordentligt för att säkert veta vad som gäller. Räta ut eventuella frågetecken i förväg, till exempel vem som ansvarar för eventuella skador, för att undvika missförstånd. Läs även det finstilta och be alltid om en egen kopia av avtalet.

Jämför olika uthyrare

Oavsett om man planerar att hyra privat eller av en uthyrare kan det vara en fördel att jämföra några stugor mot varandra för att hitta något som uppfyller dom egna önskemålen. Jämför även stugornas standard så för du en tydlig bild om priset verkar rimligt eller inte. Många tar ut onödigt höga priser så välj inte första bästa om det finns möjlighet att välja mellan flera olika.

Vidga sökområdet

Att hyra stuga i Kalmar är väldigt populärt, så för att öka chansen att hitta ett boende som passar och dessutom till ett rimlig pris är det en fördel att vidga sitt sökområde något. Välj gång- eller cykelavstånd om du vill undvika bilkörning och se till fördelarna med att hyra en stuga som ligger en liten bit utanför.
Stugor i Kalmar uthyres