Hyra stuga i BorgholmVackra Öland och inte minst staden Borgholm är ett av Sveriges mest populära turistmål. Hit kommer både svenska och utländska turister, allra helst på sommaren, för att njuta av härlig natur, sköna ständer, nöjen och shopping. I staden finns således gott om boenden av olika varianter och i olika prisklasser. Kommer man en hel barnfamilj eller i ett annan större sällskap kan det vara en bra idé att hyra en stuga, det ger en skön och flexibel vistelse och man kan välja att bo nära staden eller en liten bit utanför.
visa mer …

Tre saker att göra

För den som besöker Borgholm finns mycket att både se och göra. Öland är berikad men vacker natur och sköna sandstränder för den som bara vill koppla av, men det finns både sevärdheter och aktiviteter för den som vill vara mer aktiv. Historiska byggnader och slott eller kulturella upplevelser för den som hellre föredrar det. Borgholm har något för alla åldrar och smaker.

Borgholms slott bjuder på historia från långt tillbaka och här finns aktiviteter för både stora och små. Upplev en historisk utställning, gå på konsert eller ta barnen på riddarskola. Slottet har flera typer av aktiviteter och evenemang nästa dagligen under sommaren. På slottet finns även en butik där man som besökare kan köpa med sig en rolig souvenir innan man beger sig hemåt.

Badplatser och härliga sandstränder finns det gott om på Öland och för den som besöker Borgholm är det ett måste att spendera åtminstone en dag på någon av dessa. Dom vita, långa sandstränderna och dom turkosa vågorna ger en utomlandslik känsla som är svår att hitta någon annanstans.

Vida museum och konsthall är ett trevligt utflyktsmål för den som intresseras av kultur. Här finner man både historiska och moderna utställningar och museibyggnaden i sig är lika fascinerande som dess innehåll. Förutom utställningshallar finns även butik och café.
Stugor i Borgholm uthyres