Hyra stuga i Vemdalen


I Vemdalsfjällen hittar du orterna Vemdalen, Vemdalsskalet, Björnrike, Klövsjö och Storhogna. Vemdalsområdet ligger i Härjedalen och är ett av Sveriges största skidområden.

visa mer …

Hyra stuga i Vemdalen

Vemdalen är en av Sveriges mest populära skidorter och hit kommer många för att sporta. Vill man hellre njuta av naturen under sommar, höst och vår så går det lika bra, och att hyra stuga är ett bra alternativ för den som vill bo bekvämt och mysigt. Att kura hop sig framför brasan tillsammans vid dagens slut är svårt att toppa, och det finns stugor som passar för både stora och små familjer.

Barnaktiviteter i Vemdalen

Många familjer spenderar sina vinterlov och helger i Vemdalen eftersom det är så barnvänligt men det finns mycket att både se och göra även under årets andra delar. Bada, bowla, vandra och åk skidor – vad man än söker efter så finns alla möjligheter till aktiva dagar för hela familjen.

Skidåkning

I Vemdalen finns tre skidorter som täcks av samma liftkort, och det är enkelt att ta sig mellan stationerna med bil. Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö-Storhogna har alla barnområden med enkla nedfarter och barnanpassade liftar. Totalt finns 58 backar, 35 liftar och flera olika fun parks för den som redan kan åka skidor. Snögubben Valle är Vemdalens maskot och han är omåttligt populär bland barnen. Gå i Valles skidskola, sjung med i Valle Show och dansa på minidisco tillsammans med byns roliga snögubbe.

Bowling

Runda av en dag i skidbacken eller ute på fjället med bowling. I Vemdalen finns fina bowlingbanor som håller öppet från tidig förmiddag till sen kväll, och under kvällarna finns även möjlighet till discobowling. Varför inte utmana varandra med en trekamp som förutom bowling även innefattar biljard och dart?

Viltsafari
En perfekt dagsaktivitet för hela familjen är att ge sig ut på viltsafari. I Vemdalens natur finns chans att se björn, älg, bäver och såklart andra vilda djur, och det är en spännande tur för både stora och små. Safarin finns tillgänglig från juni till augusti och varar mellan 3–5 timmar. Fika och lokala delikatesser ingår i priset.

Se fler Boenden i Vemdalen på Stugknuten >>

Stugor i Vemdalen uthyres