Hyra stuga i HelsingborgSkånes andra störta tätort Helsingborg har både smått och stort att erbjuda sina besökare när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Här finns även många olika boendemöjligheter, och att bo i stuga är både smidigt och populärt. Börja dagen hemma i stugan i lugn och ro för att sedan ta med hela familjen ut på ett passande äventyr.
visa mer …

Tre saker att göra här

När man besöker Helsingborg finns något som passar för alla. Shopping, sevärdheter, vacker natur och mycket mer. Njut av lugnet eller ta en dag på stan, där det finns gott om både butiker, fik och restauranger. Passa på att ta en dagsutflykt om vädret tillåter, för att ta del av stadens guldkorn.

Tropikariet

I Helsingborg finns en av landets mest exotiska inomhusdjurparker. Tropikariet bjuder på en riktigt häftig upplevelse, där besökarna får vandra i månskensbelyst regnskog, dyka ner i korallrev och äta lunch mer eller mindre i direkt sällskap med parkens lemurer. Parken har flera spännande avdelningar med exotiska djur från hela världen. Här finns även möjlighet till upplevelsepaket, guidade turer och chansen att prova på att vara djurskötare för en dag.

Dunkers Kulturhus

Ett besök på Dunkers Kulturhus passar utmärkt en dag då vädret visar sig från en sämre sida. Strosa inomhus bland olika utställningar på en 16 000 kvadratmeter stor yta. Bara byggnaden och dess arkitektur, med sina vågformade tak gör att det är värt ett besök. Här finns kultur och historia för både stora och små.

Sofiero Slott

Det historiska slottet intill Öresund är ett trevligt besöksmål för hela familjen. Här finns guidade turer runt både slottet och den färgsprakande slottsträdgården. För barnen finns en egen avdelning där det finns mängder av pyssel och annat kul att göra. Pausa med lunch i slottets restaurang, som blivit utsedd till en av Sveriges bästa, eller ta en lätt fika i cafét.
Stugor i Helsingborg uthyres