Hyra stuga i BödaBöda är en småort på Öland där det finns både fiske- och gästhamn. Orten är dock mest känd för Böda Sand, den långa vita sandstranden som bland annat synts i en svensk TV-serie.
visa mer …

Det finns flertalet campingar med stugbyar i området, som erbjuder boenden i varierande utformningar och storlekar, och att bo i just stuga är ett bra val när man planerar att resa hit. Spendera den ljumma kvällen ute på egen terrass, slå igång grillen och se när barnen leker och stojar med andra boenden i området. Stuglivet bjuder på trevlig gemenskap och stor flexibilitet.

Att göra här
Hit vallfärdar många svenska turister, framförallt barnfamiljer, under sommarsemestern för att njuta av sol och bad. Här finns även möjlighet till sportaktiviteter både på land och i vattnet, och det finns även goda chanser till lugna stunder både på spa och ute i naturen. Ta en cykeltur i Ölands vackra landskap eller spendera en hel dag på stranden.

Golf – Vill man golfa på semestern kan man göra det på den natursköna 9-hålsbanan på Böda Sand GK. Banan slingrar sig fram i unik terräng och är lämplig för både nybörjare och vana golfare. För den som letar en enklare utmaning finns även minigolf, som är ett givet inslag för alla semestrande barnfamiljer.

Sol och bad – Närmare än utlandskänsla än såhär kommer man nog inte. Många svenskar spenderar sin sommar i Böda tack vare den kritvita sandstranden som bjuder på sol och bad i världsklass. För den äventyrslystne finns möjlighet till vattensport av olika slag, som jetski, trampbåtar eller rib-båt. I direkt anslutning finns restauranger och glasskiosker.
Här finns även vattenland med rutschkanor, bebispool, soldäck och mycket mer för den som vill ta en paus från stranden.

Avkoppling – För den som vill ha lite tid för sig själv på semestern finns möjlighet till massage och andra sköna behandlingar på Böda Sands massage & spa. Här finns olika massagebehandlingar, scrub, pedikyr och mycket annat att välja mellan om man önskar skämma bort sig själv för en liten stund.
Stugor på Böda uthyres