Hyra stuga i BåstadBåstad, som ligger på vackra västkusten, förknippas inte helt sällan med tennisveckan när Swedish Open äger rum. Evenemanget lockar till sig många besökare, och planerar man att besöka staden under denna vecka är det en fördel om man bokar sitt boende i tid eftersom efterfrågan är väldigt hög. Ska man däremot besöka staden under en annan period är det lättare att välja mellan olika typer av boenden, så som stugor och campingar på olika platser.
visa mer …

Att göra i Båstad

Tennisveckan är en fartfylld period då många turister beger sig hit men det finns även mycket annat att göra. Staden är otroligt fin på sommaren och det finns mycket kultur att ta del av för den som är intresserad av det. Här bjuds man även vacker natur och fartfyllda aktiviteter som lämpar sig för både vuxna och barn.

Sälsafari – För den som vill ge sig ut på havet för en häftig upplevelse finns sälsafari att tillgå. Här får man se två av tre av dom svenska sälarterna, närmare bestämt gråsäl och knubbsäl. Sälarna uppskattar besökare och brukar oftast vara väldigt nyfikna, så chansen att se dom på riktigt nära håll är stor.

Hallands Väderö – Från tidig vår till sen höst finns möjlighet att ta båten ut till Hallands Väderö, som erbjuder vacker natur och flera olika kulturupplevelser. Här finns bland annat muséet Kappelhamn, och för den som vill ta del av naturen finns flertalet vandringsleder att ta sig fram på. Bada i det kristallklara vattnet, sola på stranden och fånga krabbor med barnen.

Sveriges Tennismuseum – Det är självklart i Båstad man kan ta del av Sveriges tennishistoria. På Sveriges Tennismuseum får man ta del av text, bild och film tillsamman med en stor samling racketar och andra föremål från olika kända tennisspelare. Det finns även en egen avdelning om legenden Björn Borg.
Stugor i Båstad uthyres