Hyra stuga i Åre

I Åre har du alltid nära alpin skidåkning. Här finns pister och nerfarter för varje smak. Till området Åre räknas även orter och platser som Bydalen, Duved, Edsåsdalen, Huså, Järpen, Björnen, Storlien, Tegefjäll, Undersåker. Till flera av orterna åker du direkt med tåg. Sydväst Åre finns fina fjäll från Vålådalen in mot Sylarna och Blåhammaren för dig som går på tur.
visa mer …


Här hittar du mysiga stugor att hyra i Åre.

Hyra stuga i Åre

Den välbesökta skidorten Åre har mycket att erbjuda även under andra årstider än just vintern. Den vackra jämtländska naturen är svårslagen, och att bo i stuga med vandringsleder, fjällvatten och skog runt husknuten är något som många föredrar. För den som vill hyra en stuga i Åre finns mycket att välja mellan både vad gäller utformning och andra önskemål.

Tre saker att göra

Även om Åre är mest känt för sina fina skidområden finns det även mycket annat man kan hitta på, som att ge sig iväg på en lång vandring, paddla kajak eller något som är mer barnvänligt. Det finns gott om både sevärdheter och aktiviteter för hela familjen oavsett om man vill ha en lugn eller aktiv semester.

Lugna och avkopplande stunder
Fjälluft och rekreation går hand i hand och att andas den friska fjälluften kan vara avkopplande nog. Vill man däremot lyxa till det lite extra när man befinner sig i Åre finns ett härligt spa med tjusig utsikt direkt från poolen. Vill man äventyra samtidigt som man kopplar av finns en vedeldad bastuflotte att hyra, som ligger i Åresjön.

Mountain Cart
En ny och spännande aktivitet som finns att tillgå i Åre är Mountain Cart, en fartfylld upplevelse som passar för hela familjen. Med rejäla trehjulingar tar man sig tillsammans med en guide upp på berget med hjälp av skidliften, för att sedan sladda ned för den långa backen i önskat fart. Trehjulingarna har ingea motorer undan drivs helt av den fart som uppstår i utförsbacken, och man bromsar själv för att styra sin hastighet.

Vandring
I Åre finns flertalet vandringsleder, vissa med lång och avancerad terräng men också flera som lämpar sig för barn. Njut av en härlig dagstur eller gå i flera dagar, den jämtländska fjällen har mycket ett bjuda på både vad gäller rekreation och upplevelser.

Se fler Boenden i Åre på Stugknuten >>
Stugor i Åre uthyres