Hyra stuga i ÄngelholmÄngelholm är en kustnära och mysig småstad som erbjuder aktiviteter och upplevelser året om. Att hyra stuga som semesterboende ger en extra gemytlig vistelse, och är dessutom både ett bekvämt och flexibelt alternativ. Hyr en stuga som passar för både sällskapet och plånbokens storlek och skräddarsy semestern efter hela familjens önskemål.
visa mer …

Tre saker att göra i Ängelholm

I Ängelholm finns något att göra varje dag året runt, oavsett årstid och väder. För varma sommardagar finns fina utflyktsmöjligheter vid havet, och vid sämre väder och kallare dagar finns mycket man kan göra inomhus. Att spendera en dag på stan med härlig shopping och god mat är också ett populärt göromål i staden.

Äventyrsklättring på hög höjd

För en dag fylld av äventyr passar en dag i Ängelholms äventyrspark bra. Här finns 6 olika höghöjdsbanor med olika svårighetsgrader, där man med hjälp av rep och annan utrustning klättrar fram mellan olika plattformar. Under hela aktiviteten finns utbildade instruktörer med på plats och all säkerhetsutrustning ingår i priset.

Järnvägens museum

Ängelholms stations gamla lokstall, där loken en gång i tiden stannade för att fylla på kol, fungerar idag som Järnvägens museum som är en rolig upplevelse för vuxna så väl som för barn. Här finns flera olika utställningar, ett lekstall som såklart innefattar miniatyrer av både tågbanor och tåg, samt en minibana utomhus tär man själv kan få tuffa fram längs rälsen. Här får man dessutom lära sig mer om infrastrukturens spännande historia.

Flygmuseum

Inne på den skånska flygflottiljens gamla område finns idag Ängelholms flygmuseum, och här finns gammal militärhistoria att beskåda på nära håll. Gamla uniformer, motorer, radarutrustning och helt kompletta flygplan är några av dom saker som finns på plats än idag. Tunnan, Draken, Viggen och Gripen är några namn som dom flesta känner igen, och samtliga av dessa finns att ”provköra” inne i museet.
Stugor i Ängelholm uthyres