Hyra stuga på Gotland

Hyra stuga på Gotland

En av Sveriges mest välbesökta platser är Gotland. Hit lockas många turister, både svenska och utländska, för att njuta av den svenska sommaren. Det finns gott om boenden av olika slag, men dessa blir fullbokade snabbt när det är säsong. Att bo i stuga är både populärt och bekvämt oavsett om man reser i stort eller litet sällskap men det finns några saker som är bra att veta i förväg.
visa mer …

Att tänka på när du ska hyra stuga

Många semesterfirare väljer att hyra stuga på Gotland, och det är inte helt enkelt att få tag i en. För att ta sig ut till ön behöver man dessutom boka färja och även den behöver bokas ett tag i förväg.

Boka boende och färja
för att få tag i en stuga på Gotland som uppfyller krav på standard och funktion är det viktigt att vara ute i god tid med bokningen. Ön är en av Sveriges mest välbesökta platser under sommaren och det är högt tryck på boenden runt hela ön. Oavsett om man vill bo i Visby eller på en liten enskild ort behöver man troligtvis vara ute flera månader i förväg.

För att ta sig till Gotland är det färja som gäller, och även för den gäller det att boka i tid, Turerna är välfyllda och tar snabbt slut, så för den som inte vill riskera att stå kvar på fastlandet på sin semester behöver man boka färjan ett bra tag i förväg.

Hyra privat
Ett bra tips för den som vill hyra stuga är att leta efter privata uthyrare. Stugbyar och campingar blir snabbt fullbokade och har man inte lyckats få tag i boende kan man leta på andra håll. Kolla gärna en bit utanför dom mest populära områdena och chansen att hitta ett riktigt mysigt litet smultronställe är stor.

Se fler Stugor på Gotland hos Stugknuten >>

Länkar
» Mera om Gotland

» Lummelundagrottorna

Stugor på Gotland uthyres