Hyra stuga i VärmdöVärmdö, med Stockholms östra skärgård som granne, är en trevlig semesterort för den som vill bo med närhet till storstadsbruset men ändå utanför. Här finns många möjligheter att hyra stuga som semesterboende, vilket ger en extra härlig vistelse. Bo i stuga med cykelavstånd till stadens sevärdheter eller ta bilen, det finns stugor som lämpar sig för olika typer av önskemål.
visa mer …

Saker att göra i Värmdö

I Värmdö finns både sevärdheter och aktiviteter för den som vill ha något att roa sig med på sin semester. Dessutom finns shopping och flertalet bra restauranger att tillgå om man bara för en kväll eller två vill slippa laga maten själv. Vandra i vackra naturreservat eller leta rätt på ett fartfyllt äventyr på havet.

Värmdöleden
För den som vill ha en aktiv vistelse med inslag av tjusig natur är vandring längs Värmdöleden att rekommendera. Leden har en total längd på 25 kilometer med är uppdelad i tre etapper, och längs vägen passerar man historiska och intressanta platser. Det finns även vindskydd med möjlighet för övernattning för den som vill spendera en natt ute i det fria, och flertalet grill- och rastplatser att vila fötter och ben på.

Gustavsbergs Konsthall
På Gustavsbergs Konsthall finns samtida konsthantverk att beskåda, med utställningar från både internationellt kända och nya skapare. Konsthallen är en av Europas ledande scener inom sitt område och för den som är intresserad finns guidade turer. Det finns även workshops som riktar sig till både vuxna och barn, vilket gör hallen till ett bra besöksmål för hela familjen.

Artipelag
Konst, aktiviteter och arkitektur kan sammanfatta Artipelag konstmuseum, som ligger vackert beläget i skärgården. Platsen är ett utflyktsmål med internationell nivå som bjuder på både konstutställningar, aktiviteter och god mat. Själva museet har en yta på 10 000 kvm och en butik med egna designprodukter. Här finns även en fin restaurang med egendesignade möbler och slående utsikt över havet.
Stugor i Värmdö uthyres