Hyra stuga i Tandådalen


I fjällen finns många olika typer när det kommer till stugor, allt för att passa olika sällskap. Tandådalen, som är en av Sälens fyra skidanläggningar, är inget undantag. Vill man hyra stuga här kan man välja mellan stort eller smått, modernt eller klassiskt. Prisklasserna skiljer sig också en del för att passa alla.
visa mer …

Aktiviteter i Tandådalen

Oavsett om man planerar att besöka Tandådalen under sommar, höst, vår eller vinter finns aktiviteter och äventyr för alla åldrar. Skidåkning är givet under snöperioden men många kommer hit för att njuta av naturen även under årets andra delar.

Vintersäsong

För skidåkaren finns allt man kan önska sig. Tandådalen är uppdelad i två delar, den östra sidan som är något mer lugn med sina carvingbackar och Snow park, och den andra delen som bjuder på mer avancerad åkning för den med mer erfarenhet. Det finns även möjlighet att ta sig till grannen Hundfjället via lift, för att ta del av ännu fler nedfarter. För barnen finns givetvis lättåkta barnområden och skidskola för den som vill lära sig utförsåkning från grunden. Här finns även möjlighet att hyra den utrustning man behöver.

Vår, sommar och höst i Tandådalen

För att uppleva Tandådalens fjäll även under årets övriga delar kan man ta sig till fots eller med cykel. Cykelbanorna är väldigt uppskattade och finns i olika svårighetsgrader. Flera liftar håller öppet även före och efter vintersäsongen så att ta sig upp på toppen, med eller utan cykel, är inga problem.

Året runt

För bad, bastu och återhämtning finns Poolarium, som har både vanliga pooler och bubbelpool. En varm stund i bastun eller en simtur i skönt tempererat vatten efter en dag i skidbacken eller till fots på fjället får trötta muskler att slappna av. I Tandådalen finns även ett par restauranger för den som vill unna sig god mat ute en eller flera kvällar under sitt besök.

Stugor i Tandådalen uthyres