Hyra stuga i Sälen

Barnvänliga skidanläggningar och fjäll som ligger relativt nära Stockholm gör Sälen till Sveriges mest beökta skidområde. Sälenområdet består av orterna Sälen, Lindvallen, Tandådalen, Kläppen och Stöten. Här hittar du härliga och mysiga stugor att hyra i Sälen, direkt av stugägare eller genom stugförmedlare i Sälen.
visa mer …

Hyra stuga i Sälen

Sälen, bestående av inte mindre än fyra egna anläggningar, är en populär skidort bland barnfamiljer. Förutom skidåkning finns även mycket annat att göra, och för ett bekvämt och rymligt boende finns många stugor att hyra. Välj att bo i någon av alla stugbyar, en stuga direkt i skidbacken eller en bit ifrån beroende på vad som passar bäst.

Barnaktiviteter i Sälen

Sälen är ett riktigt familjeparadis och tröttnar man på att åka skidor finns både bad, bio, bowling och möjlighet till shopping. För dom vuxna finns spa, massage och god mat att njuta av efter en hel dag utomhus. Under årets andra årstider finns fina vandrings- och cykelleder att ge sig ut på för den som vill njuta av naturen på sin semester.

Skidåkning med Valle
I Sälen är det maskoten och snögubben Valle som huserar och för nybörjaren finns möjlighet att delta i hans egen skidskola. Vill man hellre åka på egen hand finns flera barnområden med anpassade liftar och nedfarter som lämpar sig för barn i alla åldrar.

Experium
Sälens upplevelsehus Experium är ett givet inslag för den som kommer hit. Här finns ett roligt äventyrsbad med rutschkanor och surf för dom små, och spa och bastu för dom stora. I huset finns även bio, bowling och butiker och vid dåligt väder är det inga problem att få en hel dag att gå här. För den som vill träna finns ett gym och vill man göra sig fin finns även en frisörsalong.

Trollskogen
Ett roligt utflyktsmål för hela familjen är att bege sig till Trollskogen, där trollen sjunger och spelar varje dag året om. Här finns ett sagohus, fordonspark, skulpturpark och mycket mer att roa sig med tillsammans med busiga och roliga troll. Titta in i tandtrollsskogen och mätta hungriga magar i våffelstugan. Utflyktsmålet ligger i Hundfjället och håller öppet under dagtid.

Se fler Boenden i Sälen på Stugknuten >>
Stugor i Sälen uthyres