Hyra stuga i NorrtäljeNorrtälje, med sin genuina bebyggelse och medeltida vägnät, är en trevlig stad i hjärtat av Roslagen. För ett svårslaget semesterboende finns många olika typer av stugor att hyra här, antingen i skärgården eller på fastlandet, i olika storlekar och prisklasser. Bo på gammaldags vis eller med hög, modern standard. Vad passar dig bäst?
visa mer …

Tre saker att göra

Norrtälje är en väldigt idyllisk stad med många små restauranger, korgar, butiker och caféer och det finns aktiviteter och sevärdheter som faller dom flesta i smaken. Gå på museum eller njut av en tur på havet. Ät och drick gott på en härlig uteservering eller ta en shoppingdag på stan.

På tur med svenska stridsbåtar

Föreningen svenska stridsbåtar erbjuder fartfyllda turer i skärgården med en gammal militär skuta. Föreningen arrangerar utflyktsturer men även skräddarsydda resor för både privatpersoner och företag. Strålar solen går det bra att sitta ute på akterdäck för att se när kobbar och skär passerar, och vid sämre väder finns gott om platser nere i den varma kabinen.

Vikingabyn
I Norrtälje finns friluftsmuseet Vikingabyn där det bland annat finns flera gamla fornlämningar och runstenar bevarade. Rekonstruerade hus och blommande örtagårdar, berättande av sagor, roliga lekar och guidningar är några av dom saker som erbjuds här. I området intill finns naturreservat med gamla gravfält och hela 166 gravar från vikingatiden. Vikingabyn är ett spännande och livfullt äventyr för hela familjen.

Eventbanan
För den som inte kan få nog av äventyr finns även Eventbanan i Norrtälje, som är en höghöjdsbana för klättring med särskild utrustning. All utrustning samt instruktioner och säkerhetsgenomgång ingår i priset och man behöver inga kunskaper inom klättring sedan tidigare. Klättra med rep och hakar på höga höjder bland trädtopparna, det här är garanterat en rolig upplevelse för den som är på jakt efter en annorlunda semesteraktivitet. Klättringen lämpar sig för både vuxna och barn.
Stugor i Norrtälje uthyres