Hyra stuga i NorrköpingBåde i och en bit utanför Norrköping finns många boendemöjligheter för den som letar efter att hyra stuga. Rymliga familjestugor som passar för större sällskap och mindre modeller för dom som reser utan barn. Stuglivet passar oavsett om man reser med stor eller liten packning, och ger en skön och personlig vistelse.
visa mer …

Tre barnaktiviteter i Norrköping

Reser man med barn till Norrköping finns ett stort utbud på roliga och spännande aktiviteter att roa sig med, både sommar och vinter. Många kommer dock hit just för Kolmårdens skull men väl i staden finns det annat man kan passa på att göra, som att lära sig om arbetes historia och se på 3D-film i ovanlig form. Här finns även shoppingmöjligheter och ett stort utbud av restauranger.

Visualiseringscenter C

Det digitala science centret Visualiseringscenter C ligger mitt i Norrköpings industrilandskap. Här finns interaktiva utställningar, en egen restaurang och en butik. Ett av centrets stora dragplåster är domen, där det bland annat visas filmer i 3D-format, där den kupolformade bioduken ger en otroligt häftig upplevelse.

Kolmårdens djurpark

För dom flesta barnfamiljer som besöker Norrköping är det först och främst Kolmårdens djurpark som står i fokus. Här finns förutom alla djur även Bamses värld, berg-och dalbanor och andra åkattraktioner samt ett spa för avkoppling och återhämtning. Kolmården bjuder på shower med både delfiner och rovfåglar och det finns möjlighet att ge sig ut på linebanesafari.

Arbetets museum

Denna nyskapande mötesplats, där människors arbete och arbetslivet står i fokus, är spännande både för stora och små. Här får man givetvis lära sig mer om arbetets historia med hjälp av dom olika utställningarna men det finns även roliga äventyr som passar för alla. För barnen finns Museideckarna, där maskoten Myran behöver hjälp att hitta sina borttappade bilder. I den kreativa verkstaden är både vuxna och barn välkomna, och här finns plats för skapande och nytänkande.
Stugor i Norrköping uthyres