Hyra stuga i GöteborgGöteborg är västkustens hjärta som bjuder på ett enormt utbud av både upplevelser och aktiviteter. Staden är ett populärt turistmål året runt och för den som planerar ett besök finns många typer av boenden att välja mellan. Att bo i stuga är ett populärt alternativ för många familjer, som vill kunna kliva upp och slå igång sitt eget morgonkaffe och ha möjligheten att parkera bilden direkt utanför dörren.
visa mer …

Tre saker att göra

Besöker man Göteborg finns det förutom många sätt att bo på dessutom många saker att göra. För barnfamiljen är Liseberg och Universeum självklara val men det finns även kulturella upplevelser och vacker miljö att njuta av. Shopping, sevärdheter och god mat finns i alla gatuhörn och staden lämnar ingen sysslolös.

Liseberg

Många barnfamiljer som besöker Göteborg spenderar minst en dag å Nordens största nöjesfält, Liseberg. Här finns åkattraktioner som lämpar sig för alla åldrar, olika typer av underhållning och evenemang, chokladhjul att spela på och dessutom en vacker miljö i hela parken. För den som besöker parken under hösten drar Halloween-säsongen igång och kring jul finns en mysig julmarknad att strosa på.

Göteborgs konstmuseum

För den som gillar konst och kultur är ett besök på Göteborgs konstmuseum ett måste. Museet, som har tre stjärnor i Michelins Green Guide, bjuder bland annat på nordiska samlingar ända från 1400-talet. Flertalet stora utställningar visas året runt och här finns kända verk av Picasso, Monet och Chagall. 2018 tilldelades man priset ”Årets museum”, bland annat tack vare den breda konstsamlingen och det kreativa arbetet som råder innanför museets väggar. Läs mer om sevärdheter och museum i Göteborg för fler saker att ta upptäcka i staden.

Dagstur i skärgården

Göteborg har en otroligt vacker skärgård som är väl värt ett besök, och man kan ta sig hit både med buss, bil och färja. Njut av fina promenadstigar, karga klipphällar, naturreservat och små fiskebyar. Möjlighet till sälsafari och fisketurer finns under sommarhalvåret, tillsammans med båtutflykter och härliga sandstränder för sol och bad.
Stugor i Göteborg uthyres