• Sängar: 6
  • Kvadratmeter: 85
  • Värd: Jessica Martinsson
  • Region: Dalarnas län
  • Uppdaterad: 2023-07-12
  • Skapad: 2016-07-14
  • Annonsnummer: 19847

Topprenoverad stuga - sjöutsikt Orsasjön

Hyra stuga i Orsa. I natursköna Bäcka med vacker utsikt över Orsasjön finns detta lilla paradis för den som längtar efter en enkel, bekväm och lite "smålyxig" semester med familjen eller goda vänner.
Varför inte börja sommardagen med ett dopp i fina Orsasjön? Laga en god frukost i det fina köket och njut den med välbehag.
Sedan kan du fortsätta dagen i sportens tecken och åka upp till Orsa Grönklitt (10 km) och ta del av dess utbud av sportaktiviteter (orsagronklitt.se). Prova fiskelyckan i sjön eller när de soliga dagarna infinner sig, lägg dig på playan på Orsa Camping, även kallad Dalarnas Riviera. Det går förstås också väldigt bra att lägga sig på badstranden i Bäcka som ligger ca 200 meter från huset. När kvällen kommer finns givetvis grillmöjligheter, både kol och gasol.

Ska du köra Cyckelvasan eller är du "bara" cykelintresserad finns nästan oändliga möjligheter för både mountainbike- landsvägscykling.

För den snö- och vintersugna är detta boende perfekt då det ligger 10 km från längdparadiset i Orsa Grönklitt och ca 1,5 mil från målgången i Vasaloppet.... Kliv, kliv överlev!

Stugan är helt nyrenoverad och består av tre sovrum. Ena rummet med dubbelsäng (180cm), det andra med dubbelsäng (160 cm) och ett tredje med våningssäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för två, dock rekommenderar vi inte denna att sova i i en hel vecka. Duschrum med dusch, toalett, tvättmaskin och härlig golvvärme. I hallen finns ett torkskåp. Matplatsen med plats för 6 personer. Kök med diskmaskin och även här lagar du din mat med den underbara utsikten mot sjön. Altan om ca 50 kvm i syd-väst läge.

- Wifi ingår
- TV med markkanalerna ingår (har du Netflix abonnemang funkar
det i den "smarta" TV:n)
- 4 cyklar (för vuxna) finns fritt att använda

- Husdjur får ej medtagas
- Sänglinne och handdukar ingår ej
- Slutstädning ingår ej
Pris/vecka lågsäsong: 6900 SEK
Pris/vecka högsäsong: 8900 SEK
Högsäsong 8900:-/vecka
Lågsäsong 6900:-/vecka

Faciliteter

Personen ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av detta objekt är Jessica Martinsson