OM DU VILL HYRA

FÖR UTHYRARE

Annonsera ut fritidshus, torp, lägenhet eller annan logi gratis

Här kan du gratis annonsera ut hus, torp, stugor eller husvagnar/husbilar för uthyrning. Det är enkelt att skapa en annons för många tänkbara hyresgäster.

Så här går det till

Steg 1. Registrera dig som uthyrare genom att ge kontaktuppgifter

Steg 2. Du får ange grundläggande uppgifter och därefter möjlighet att ge beskrivning och ange sökbara detaljer om ditt objekt

Steg 3. Du kan lägga till bilder på ditt objekt för att locka hyresgäster


OBS! Vi förbehåller oss rätten att kontrollera att du disponerar objektet för uthyrning.Låt dina hyresgäster boka online
Som extratjänst kan du låta dina kunder boka online dygnet runt på Hyrbo. Även du som bara hyr ut ett enda objekt kan slippa ständig telefonpassning och nå den växande skara av kunder som vill kunna se vad som är ledigt och boka direkt via internet!

Ett perfekt bokningssystem för stugförmedlare och stugbyar

Hyrbo är ett modernt och billigt alternativ till de dyra bokningssystem som finns på marknaden. Hos Hyrbo administrerar du smidigt dina bokningar och slipper risken för dubbelbokningar. Du kan även bädda in onlinebokning och andra funktioner från Hyrbo i din hemsida. Inga andra objekt som finns på hyrbo.se syns för dina besökare men besökare på Hyrbo kan gå vidare till din hemsida. Du får på så sätt dubbel marknadsföring! Kontakta oss så berättar vi mer.

Har du ont om tid? Vi kan hjälpa dig med upplägg genom att kopiera uppgifter från den hemsida du förmodligen redan har.